Stagelopen bij een reisbureau – Ids

Stagelopen bij een reisbureau – Ids

Voordat ik naar Málaga kwam, wist ik niet zo goed wat ik kon verwachten. Het enige dat ik wist was dat ik mee zou gaan op trips met studenten in de omgeving van Málaga. Na mijn eerste week in Málaga kwam ik er achter dat dit maar een heel klein deel van mijn werkzaamheden zou zijn.

Verschillende achtergronden en culturen

Het bedrijf waar ik mijn stage heb gedaan is een reisbureau voor jongeren. Hun slogan is “The most important thing is your attitude”. Hier leven ze naar, ook in moeilijke tijden. Het team bestaat uit Spanjaarden, Nederlanders, Italianen en Argentijnen. De mensen die meegaan op de trips komen ook van over de hele wereld. Dit gaf mij de ultieme gelegenheid om veel verschillende mensen te leren kennen met verschillende achtergronden en culturen. Dit vond ik het mooiste aan mijn stage!

Het was de eerste keer dat ik op mijzelf woonde en dat was een geweldig ervaring. Helemaal als je in Málaga woont met meer dan 600 andere studenten. Ik kon altijd wel iemand vinden om mee naar het strand of feestjes te gaan. Aan de Spaanse levensstijl raakte ik snel gewend; elke dag een dutje doen, standaard overal 15 minuten te laat komen, dat heeft mij echt ontzettend lui gemaakt.

Foto-tour

Tijdens de eerste maand van mijn stage ben ik begonnen met het geven van een foto-tour aan mensen die meer wilden leren over fotografie. Ik heb twee cursussen gegeven over verschillende onderwerpen aan meer dan 40 mensen. De reden dat ik dit deed was om nog meer uitdaging te hebben tijdens mijn stage. Dit project opzetten was een super ervaring en ben heel blij dat ik dit gedaan heb!